Hirdetés

Megjött az első kép az Ash vs. Evil Dead második évadából

|

Hirdetés

A Starz csatorna a lehető legjobb döntést hozta azzal, hogy belevágtak Sam Raimi kultklasszikus horror-trilógiájának, az Evil Deadnek, - avagy a Gonosz halottnak - a folytatásába, méghozzá az eredeti alkotókkal, tehát a Raimi-tesókkal és az elengedhetetlenül cool Bruce Campbellel. Persze kérdéses volt, hogy tudják-e hozni azt több epizódon keresztül, amit egész estés filmekben, de Campbellék sikeresen bizonyították, hogy az Ash vs. Evli Dead minden egyes epizódja egyszerre lehet hátborzongató és rettentő vicces (majd írunk bővebben a teljes évadról is). Ezek után nem csoda, hogy belevágtak egy második évadba, Raimiék és Campbell természetesen maradnak - máskülönben nem is néznénk - és azt is tudjuk, hogy a szezon september 23.-án startol majd a csatornán. A most kiadott képre, amelyen Ash láncfűrészes kezével nekiesik a sörös hordónak, nem mondhatjátok, hogy kicsit sem groovy.

Ash vs Evil Dead season 2 photo
 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.