Hirdetés

Megvan a Transformers: The Last Knight főgonosza?

|

Sokan a rövid teaser alapján már tudni vélik, hogy ki lesz a Transformers ötödik részének főellensége.

Hirdetés

A készítők azt ígérték nekünk, hogy 31-én kapunk valami jó kis kedvcsinálót a Transformers: The Last Knighthoz.

Hirdetés
 

Ez a Twitterre kirakott ízelítő gyakorlatilag semmit nem mutat, de azért megmutatjuk: 

Igazából csak júniusban kezdik a forgatást, többek között Kubában (!) is, szóval elég naiv dolog volt bármi komolyabb anyagot várni a marketingesektől, azonkívül, hogy gyakorlatilag bejelentették a forgatás kezdetét és mostantól jönnek majd az izgi dolgok.

Cuba! There's a Robot in there.

A video posted by Michael Bay (@michaelbay) on

Ők vannak olyan nagylelkűek, hogy bejelentik a munkálatok megkezdését, megadva a lehetőséget a kíváncsiskodó szemeknek. Tudjátok, egy-két lesi fotó itt-ott, egy berepült drón, ami lekapta az új kocsikat stb., akárhogy panaszkodnak a filmkészítők, ennél jobb marketing nincsen és ráadásul ingyen van.

CUBA! Second American Movie shot in Cuba. Transformers. Amazing place!#transformers

A photo posted by Michael Bay (@michaelbay) on

Az internet azonban nem nyugszik és ebből a pár másodperces videóból is kihámozta a lényeget, pontosabban az új robotarcot, amit Megatronnak tulajdonítanak. A franchise egyik legfélelmetesebb gonoszáról van szó, aki szinte végig a mitológia része volt és sokféle formában megjelent már. Eddig az összes filmben szerepelt, az elsőben abszolút főgonoszként, majd kisebb-nagyobb segítők társaságában tett keresztbe az autobotoknak, illetve a negyedik részben kicsit átkozmetikázták Galvatronná, de jelen volt. Ezek szerint Bayék képtelenek továbblépni rajta, de azért reméljük, hogy nem lesz egyedül.

Ti mit gondoltok, elbír a Transformers 5 még egy kis Megatront vagy elég volt belőle?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.