Hirdetés

Megvan, ki lesz Kraven, a vadász Pókember ellenségének önálló filmjében

|

A választott színészt már jól ismerhetik a képregényrajongók.

Hirdetés

Még tavaly írtunk róla, hogy a Sony a Venom sikerén fellelkesülve további szólófilmeket tervez a "Pókember-univerzum" egyéb karaktereivel. Az akkori pletykák egy esetleges Póknő filmről sugdolóztak, de egy másik projekt is terítéken volt, ami azonban most már ténylegesen mozgásba lendült.

Hirdetés

A TheWrap hozta le először a hírt, miszerint megtalálták Pókember egyik ellenlábasának, Kraven, a vadásznak az élőszereplős megformálóját, aki nem más lesz, mint Aaron Taylor-Johnson. A képregényrajongók őt már több filmadaptációban is láthatták, hiszen a Ha/Ver filmek főszereplőjéről, vagy éppen a Marvel moziuniverzumának Pietro Maximoffjáról, azaz Higanyszáláról beszélünk. A színészt az elmúlt években Christopher Nolan grandiózus kémfilmjében, a Tenetben, vagy még korábban a Jake Gyllenhaal fémjelezte Éjszakai ragadozókban is láthattuk.

Ha igazak a hírek, akkor Kraven karakterének szólófilmjén túl Taylor-Johnson további filmekre is aláírt, ami mindenképp azt sejteti, hogy a Sony valóban komolyan veszi az új filmes Pókember-világ kiépítését. Kraven civilben egyébként egy orosz bevándorló, Sergei Kravinoff néven ismeretes, akinek a képregényekben eltökélt szándéka, hogy bizonyítsa: ő a világ leghalálosabb vadásza. A figura önálló filmjét az Oscarra is jelölt J.C. Chandor rendezi majd, míg a forgatókönyvet A védelmező-filmek írója, Richard Wenk jegyzi. A film várhatóan 2023 januárjában érkezik meg a mozikba.

Ti láttok potenciált a Sony által egyengetett filmes Pókember-világban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.