Hirdetés

Megvan már a Luke Cage pilotjának rendezője

|

Hirdetés

Alig jött ki a Daredevil második szezonja, már lassan fordíthatjuk figyelő tekintetünket a Netflix és Marvel következő nagy dobása, a Luke Cage felé. A szeptember 30-án debütáló széria már kapott magának egy rövid, de korrekt kis kedvcsinálót (mellyel biztosít minket arról, hogy TÉNYLEG sínen van a sorozat és nem csak ígérgetik nekünk), most pedig már azt is tudni véljük, hogy ki ült a már leforgatott első két epizód rendezői székében! Paul McGuigan filmrendező olyan filmekért felelős, mint a csavaros és mókás Alvilági játékok (Bruce Willis-szel és Josh Hartnettel), vagy Az energia című, szuperhősfilmek által ihletett akciófilm (Chris Evans-szel), de a televízióban szerzett tapasztalatoknak sincsen híján, hiszen olyan sorozatoknál szorgoskodott, mint a Sherlock, a Kasszasiker, vagy a The Family pilot-epizódja. A rendező a Luke Cage-ben való közreműködését az után tette közzé, miután közszemlére került az a bizonyos röpke kis trailer. A következőt írta twitterén:

...ne mondjátok el senkinek, de lehet, hogy én rendeztem a pilotot és a második epizódot...csak mondom.
Csak mondjuk, Mr. McGuigan, hogy értettük, vettük, és reméljük, hogy azt a fajta sziporkát és könnyű kézzel lezavart erőszakos szituációkat láthatjuk viszont, mint amilyet az Alvilági játékokban is megcsodálhattunk.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.