Hirdetés

Michael B. Jordan játszhatja Boba Fettet?

|

Hirdetés

Gary Gray idén a Straight Outta Comptonnal került be Hollywood radarjába, és a direktort máris szóba hozták a Halálos iramban 8-cal, illetve a Fekete Párduccal. A legújabb pletykák szerint a Disneyt olyannyira meggyőzte Gray munkája, hogy a Marvel filmes univerzumba való invitálásán kívül akár a harmadik Star Wars spinoff film dirigálását is hajlandóak lennének ráaggatni az azóta menesztett Josh Trank helyére. A harmadik szóló film elvileg a legendás fejvadászról, Boba Fettről szólna, és Kathleen Kennedy, a Disney producere többször is elejtette már, hogy ez a projekt igen csak magas prioritást élvez a berkeikben. Ha pedig valóban F. Gary Gray kapja meg a Boba Fett-filmet, akkor nagy valószínűséggel nemcsak a rendező, hanem a főszereplő is színes bőrű lesz, legalábbis Jeff Sneider újságíró értesülései szerint.

"Hallottam, hogy a Straight Outta Compton után F. Gary Gray két filmet tartott a szeme előtt. Az egyik a Halálos iramban 8, a másikhoz pedig még további megbeszélésekre kellett mennie San Franciscóba. Ez utóbbi két lehetőséget jelenthet. Az egyik, hogy Grayre cserélik Josh Tranket a Boba Fett-filmben. Szerintem Boba Fett afro-amerikai lesz. Ez nem azt jelenti, hogy fekete emberek csak olyan filmeket rendezhetnek, melyekben feketék a főszereplők, ne értsenek félre. De valahonnan már hallottam, hogy Michael B. Jordant pedzegetik Boba Fett kapcsán, és ilyen tekintetben F. Gary Gray lenne a tökéletes választás a projektre."
A harmadik spinoff filmről egyelőre semmi konkrétat nem tudunk, úgyhogy még sokáig nem kerülhetnek megerősítésre ezek a fenti pletykák. A film leghamarabb 2020-ban kerülhet a mozikba, úgyhogy addig rengeteg minden módosulhat, a témától kezdve a főszereplőig. Egy változat szerint, ami az internet legmélyebb bugyraiba is eljutott már, a Boba Fett-film a Jedi visszatér után játszódna, és bemutatná, hogy a fejvadász hogyan menekült meg a Carkoon-veremből, és utána mihez kezdett. Ti örülnétek egy afro-amerikai Boba Fettnek? És inkább az eredeti trilógia előtt vagy után játszódó történetet néznétek meg szívesebben a fejvadásszal a főszerepben?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.