Hirdetés

Michael Pena visszatér az Ant-Man and the Wasp-ban

|

Jó hírünk van a Hangya rajongóknak, ugyanis Michael Pena visszatér a folytatásban.

Hirdetés

Októberben a Marvel bejelentette, hogy a Hangya folytatást kap Ant-Man and the Wasp címmel, ami 2018. júliusában érkezik majd a mozikba. A címből annyit biztosra leszűrhettünk, hogy Paul Rudd vissza fog térni Scott Lang/Hangya szerepében, mellette pedig Evangeline Lilly-nek is több jut a rivaldafényből, aki Hope Van Dyne-t, azaz Darazsat (Wasp) formálja meg.

Hirdetés

Kettejükön kívül azonban senki más visszatérésében nem lehettünk biztosak, egészen mostanáig, ugyanis a The Hollywood Reporter megerősítette, hogy Michael Pena ismét Luis szerepébe lép a folytatásban. Ami a többieket illeti, Michael Douglas egy novemberi interjúban azzal viccelődött, hogy csak akkor bújik újra Hank Pym bőrébe, ha a Hangya 2-ben nem lesz sok "expozíciós szövege". Emellett azt is elmondta, hogy biztosra veszi Michael Pena visszatérését.

A Hangyában Luis egy bűnöző trió része volt, akik segítettek Scott Lang-nek ellopni a zsugorító ruhát Hank Pymtől. Michael Pena alakítása magasan kitűnt a tömegből, hiszen az amúgy is könnyedebb hangvételű filmben, az ő poénjai találtak be leginkább. Az továbbra is kérdéses, hogy két társa, Dave (T.I.) és Kurt (David Dastmalchian), visszatérnek-e a folytatásban, de minden esély megvan rá.

A Hangya 160 millió dollárból készült és 180,2 milliót hozott az Egyesült Államokban, míg 519,4 milliót világszerte.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.