Hirdetés

Mike Myers thrillerrel tér vissza a nagyvászonra!

|

A kilencvenes években hatalmas népszerűségnek örvendő komikus egy thrillerben tér vissza a nagyvászonra!

Hirdetés

Mike Myers-t könnyű leírni - elég csak megnézni a Love Guru című förmedvényt, illetve a szürreálisan borzalmas A macska - Le a kalappal! című Seuss-adaptációt. Azonban botorság volna a színésznek csupán ezt az oldalát nézni, hiszen mindezek mellett megannyiszor megtornáztatta rekeszizmainkat az Austin Powers-trilógiában (amelyet szeretnének bővíteni egy negyedik epizóddal), illetve mereszthettük szemeinket a Becstelen brigantyk-ban való felbukkanásán, mely kellemes meglepetést okozott sokunknak és amely emlékeztetett bennünket arra, hogy Myers-ben ott van egy remek színész. Nos, a színész rajongói most örvendezhetnek, ugyanis visszatérni látszik a nagyvászonra legújabb, Terminal című filmjével, aminek a forgatását lassan el is kezdik - nem máshol, mint kicsiny hazánkban!

Hirdetés

Az elsőfilmes Vaughn Stein rendezésében készülő film műfaját tekintve egy noir-thriller lesz, amely két bérgyilkos történetét fogja elmesélni, akik egy jól csengő összeg fejében öngyilkos küldetésre indulnak, majd belebotlanak egy rejtélyes nőszemélybe. A két bérgyilkost nem más, mint az Eddie, a sas rendezője, Dexter Fletcher és a Burok-ból ismert Max Irons fogja alakítani, míg a rejtélyes hölgy bőrébe a DC-filmek rajongóinak új kedvence, Margot Robbie fog bújni. Azt egyelőre nem tudni, hogy Mike Myers milyen szerepben fog felbukkanni, de sejtésünk (illetve reményeink) szerint kellő mennyiségű játékidő fog kijutni neki. Mellette még Simon Pegg is tiszteletét teszi majd, akinek szerepéről szintúgy nincsenek információink. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.