Hirdetés

Mission: Impossible 6 - Visszatérhet a korábbi rendező (Frissítve)

|

Hirdetés

A Mission: Impossible - Titkos nemzet közel sem volt tökéletes, de még bőven az élvezhető kategórián belül volt, amely a folytatásban kiforrhatja magát - főleg, hogyha az a rendező dirigálja le a Mission: Impossible 6-ot is, amely Tom Cruise legutóbbi egotripjét is tető alá hozta. A Variety szerint Christopher McQuarrie lehet a Misison: Impossible franchise első rendezője, aki több filmre is visszatér, már ha elfogadja a Paramount Pictures ajánlatát és aláír a Mission: Impossible 6-ra. McQuarrie állítólag már tárgyalásokat folytat a dologról az illetékesekkel és a direktori feladatok mellett ő készítheti el a forgatókönyvet is. A vállalat egyelőre nem kommentálta a dolgot, viszont azt korábban megerősítették, hogy Tom Cruise-t biztosan viszontláthatjuk majd Ethan Huntként.

A Mission: Impossible 6 forgatása 2016. augusztusában kezdődhet. Tom Cruise talán klónozta magát, vagy fogalmunk sincs, hogy miképpen csinálja, hogy a Jack Reacher folytatásának forgatása mellett ott van még neki Doug Liman két filmje, a Luna Park és a Mena, a Top Gun 2, az új Mission: Impossible és a Holnap határa folytatásáról még nem is beszéltünk. Frissítve: Christopher McQuarrie azt írta Twitteren, hogy Mission: Accepted, szóval úgy tűnik, hogy tényleg csatlakozott.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.