Hirdetés

Nem Schwarzenegger lesz a The Predator főhőse

|

Nagyon úgy néz ki, hogy nem Arnie lesz az új Predator-film központi szereplője.

Hirdetés

Bár Shane Black még nagyban azzal van elfoglalva, hogy legújabb, Rendes fickók című filmjét reklámozza, azért a 2018-ban érkező, The Predatorral kapcsolatos információk közlésére is időt szakít.

Hirdetés

Black az Empire magazin egyik podcastjében beszélt közeledő projektjéről, amelyben újfent rávilágított arra, hogy filmjét egy igazi eseményfilmként szeretné eladni. Ez alatt azt kell érteni, hogy meg akarja adni a módját annak, ahogy beharangozza és ahogy felkészíti a nézőket a mozira. Arra is kitért, hogy nem szeretné, ha a promóciós anyagok a film minden egyes cselekményfordulatát ellőnék, a nézőt jobb szeretné homályban tartani - rejtélyes, izgalmas és érdekes moziélményt akar varázsolni a projektből. 

A forgatókönyvíró/rendező a film hősét illetően is tisztázott egy-két dolgot. Habár az eredeti Ragadozó főszereplőjét megformáló Arnold Schwarzeneggerrel felvette a kapcsolatot, ezúttal nagyon úgy néz ki, hogy nem ő lesz a középpontban, hanem egy Quinn Mackenna nevű figura. Hogy ki ő? Nem tudjuk. Azt sem tudjuk, hogy ezzel Arnold teljesen kiesett-e a projektből (tippre számíthatunk egy kisebb szerepre), de 2018-ig még amúgy is rengeteg idő van, ráérünk megtudni dolgokat. Az azonban nem lenne utolsó dolog, ha amennyire csak tudnak, elszakadnának az első résztől és nem pusztán és kizárólag a filmet illető nosztalgikus érzéseinkre apellálnának. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.