Hirdetés

Nem tréfa: Jared Leto ismét magára ölti Joker szerepét

|

Mindenki megérdemel egy második esélyt?

Hirdetés

Ennek a fele sem tréfa, ugyanis egyenesen a The Hollywood Reporter jelentette több, bennfentes forrásra hivatkozva, miszerint Jared Leto Jokere is benne lesz Az Igazság Ligája rendezői változatában, hivatalos címén a Zack Snyder's Justice League-ben.  

Hirdetés

A színész a mostani pótforgatásokhoz csatlakozott, hiszen mint ismeretes, a kezdeti információkkal ellentétben Snyder mégis összerántotta az eredeti szereplőket a rendezői változathoz, és az utószinkron mellett új jeleneteket is forgat hozzá. Habár korábban arról volt szó, hogy négy színészt, nevezetesen Henry Cavillt, Ben Afflecket, Gal Gadot-t és Ray Fishert hívták vissza a munkálatokra, a mostani cikkben már Cavill és Gadot neve sem szerepel, ám utóbbi helyett ott van a Merát megformáló Amber Heard. Ugyanakkor a szerző felhívta rá a figyelmünket, hogy nem tudja biztosan, mely más sztárok vesznek részt a forgatáson.

Jared Letót először a 2016-os Öngyilkos Osztagban láthattuk Jokerként, ami elég volt ahhoz, hogy az ő értelmezése legyen a legnépszerűtlenebb bűn bohócherceg a filmtörténetben. Az persze köztudott, hogy David Ayer rendezői változatában jóval több szerepet kapott volna a karakter, és azt is tudni kell, hogy a Snyder vágás bejelentése óta ezért is erősen kampányolnak a rajongók. A THR szerint Joker feltűnése Az Igazság Ligájában pont a két alkotást fogja szorosabban összekapcsolni, szóval nem elképzelhetetlen, hogy ezzel az Ayer Cut megjelenésének készítik elő a terepet. Vagy netán a sokat pletykált Ben Affleck-féle Batman-film valósulhat meg az HBO Maxen?

A Snyder vágás 2021-ben debütál a szolgáltatón négyrészes minisorozatként.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.