Hirdetés

Nézd meg premier előtt az év egyik nagy durranását, a Minden, mindenhol, mindenkort! (Lezárva)

|

A második Mátrixnak kikiáltott film április 21-én kerül a mozikba, velünk viszont már jóval premier előtt megtekinthetitek partneretek társaságában!

Hirdetés

A látványos akciófilmben egy megállíthatatlan fenyegetés készül elsöpörni az összes multiverzumot, de még nincs minden veszve, ugyanis a létet fenyegető sötétséget valaki képes megállítani: egy középkorú, kínai bevándorló, Evelyn (Michelle Yeoh) az emberiség reménysége. Egyetlen probléma van csak, hogy a mosodatulajdonos nőnek nincs ideje ilyen apróságok miatt aggódni, mivel azzal van elfoglalva, hogy időre befejezze az adóbevallását. Ehhez persze a sorsnak is lesz egy-két szava. A Minden, mindenhol, mindenkor igazi multiverzumos agyeldobós élményt ígér, amelyben Michelle Yeoh (Tigris és sárkány, Kőgazdag ázsiaiak) mellett olyan színészek bukkannak még fel, mint Jamie Lee Curtis (Halloween, Két tűz között), James Hong (Nagy zűr kis Kínában, A harc mestere) és a Jackie Chanre hasonlító Ke Huy Quan (Kincsvadászok, Indiana Jones és a végzet temploma). 

Hirdetés

A kritikusok nem győzik dicsérni Dawn Kwan és Daniel Scheinert (Az ember, aki mindent tudott) rendezését, amely április 21-től a hazai mozikban is látható lesz, mi viszont a Prorom Entertainmenttel összefogva lehetőséget biztosítunk rá, hogy jóval premier előtt megnézhessétek ennek az őrült és látványos alkotásnak a szinkronos változatát. 20 páros jegy (!) talál gazdára azok között, akik április 11-én, hétfő 10:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre: 

Az alábbiak közül melyik stúdióhoz köthető a film?

a, Warner Bros.
b, Sony Pictures
c, A24

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Mindenhol" tárggyal. A vetítés 2022. április 12-én, kedden este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően privátban vesszük fel a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.