Hirdetés

Nézd meg premier előtt Ryan Reynolds új filmjét, a Képzeletbeli barátokat!

|

Május 16-án kerül mozikba Ryan Reynolds családi filmje, néhányan pedig már premier előtt megtekinthetik.

Hirdetés

John Krasinski (Hang nélkül 1-2) ezúttal nem horrort, hanem családi filmet rendezett és írt a Képzeletbeli barátok képében, amelynek középpontjában egy olyan lány áll, aki rájön, hogy látja mindenki képzeletbeli barátait. De vajon mihez kezd ezzel a szupererővel? Nos, nekilát újból összehozni az elfelejtett lényeket azokkal, akik annak idején elképzelték őket. 

Az angol változatban olyan sztárok kölcsönzik a hangjukat a különféle kitalált barátoknak, mint Krasinski, Steve Carrell, Phoebe Waller-Bridge, Emily Blunt, Matt Damon, Louis Gossett Jr., Maya Rudolph, Sam Rockwell, Richard Jenkins, Awkwafina és Christopher Meloni. 

Hirdetés

A Képzeletbeli barátok május 16-án kerül a mozikba, de a UIP-Duna Film és a Puliwood együttműködésének köszönhetően néhányan már premier előtt megtekinthetik. Három darab családi jegy talál gazdára azok között, akik május 14-én, kedden 12:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

Az alábbiak közül melyik sorozatban segít a főhősnek egy képzeletbeli barát?

a, Különválás
b, Happy!
c, Utódlás

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Barát" tárggyal. A vetítés 2024. május 15-én, szerdán este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a további részletekkel kapcsolatban felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni a hasonló lehetőségekről, akkor kövessétek a Facebook oldalunkat, de van Instagramunk és már Viberünk is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.