Hirdetés

Nyerj páros belépőt a Steve Jobs premier előtti vetítésére (Lezárva)

|

Hirdetés

A UIP-Duna Film felajánlásából kisorsolunk a CineStar olvasói között három páros belépőt a Steve Jobs premier előtti vetítésére, amelyet Danny Boyle (28 nappal később, Gettómilliomos, Trainspotting) rendezésében, Aaron Sorkin (Híradósok, Az elnök emberei, Social Network - A közösségi háló) forgatókönyvével és Michael Fassbender jutalomjátékával élvezhetnek majd a szerencsések január 13-án, szerdán este egy budapesti moziban (a nyertesek pontos címet és időpontot kapnak e-mailben).  https://www.youtube.com/watch?v=G7Dyu90H19g Ahhoz, hogy megnyerjétek a három páros belépő egyikét, nem kell mást tennetek, mint elküldeni a cinestar@project029.hu e-mail címre az alábbi kérdés helyes betűjelét:

  • Az alábbiak közül ki nem volt az Apple alapítói között?

    • A: Steve Jobs

    • B: Steve Wozniak

    • C: Roland Wayne

    • D: Bill Gates

A Steve Jobs nyereményjáték válaszait január 12., azaz kedd 12:00-ig várjuk, utána sorsolunk és még aznap kihirdetjük a nyerteseket! Esélyeiteket növelhetitek, ha követitek a CineStar Facebook oldalát is. Kérünk titeket, hogy csak olyan játsszon, aki el is tud menni a szerda esti budapesti vetítésre. Sok szerencsét kívánunk!
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.