Hirdetés

Ő fogja újraírni a Sherlock Holmes 3 forgatókönyvét?!

|

Hirdetés

Nagyot dobbant a szívünk, mikor Robert Downey Jr. nemrég bejelentette az Amerika Kapitány: Polgárháború sajtókörútján, hogy még idén elkezdhetik forgatni a Sherlock Holmes 3-at, elvégre mindannyian igencsak elfoglaltak voltak az utóbbi időben. Guy Ritchie csücsülhet ismét a rendezői székben, kedvenc Vasemberünk mellett Jude Law is visszatér és Drew Pearce jegyezte a forgatókönyvet... csakhogy utóbbival látszólag nem elégedett a Warner Bros., ugyanis a Deadline szerint felbérelt egy másik írót, hogy pofozza ki a szkriptet. Ezzel talán még nem is lenne túlságosan nagy baj, megesik, hogy a stúdiók más forgatókönyvírókat is bevonnak, viszont az már inkább ad okot a kétségbeesésre, hogy az új író nem más, mint James Coyne. Coyne-nak korábban két filmje jelent meg: a Dominic Purcell nevével fémjelzett, 2013-as A halhatatlan viking és a 2014-es Véres igazság. Hogy mi bennük a közös? Az, hogy még a középszert sem sikerült megütniük és ezáltal kicsit aggódni kezdtünk a Sherlock Holmes 3 szövegkönyvének minősége miatt. Csak reménykedni tudunk, hogy Coyne ezúttal erőt vesz magán és meglep minket egy belevaló forgatókönyvvel, elvégre ha a Warner Bros. vele íratta át a Treasure Island projektjének szkriptjét és ő körmöli Rob Liefeld Avengelyne című képregényének adaptációját, akkor csak látnak benne fantáziát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.