Hirdetés

Ő lehet a The Flash 3. évadának főgonosza?

|

Véget ért a The Flash 2. évada, ami azt jelenti, hogy indulhatnak a találgatások: ki lesz a 3. szezon főellensége?

Hirdetés

Figyelem, a cikk SPOILEREKET tartalmaz a The Flash - A villám 2. évadának 23. részével kapcsolatban!

A The Flash 2. évadának fináléja megválaszolt néhány kérdést, amelyekre régóta kíváncsiak vagyunk már, például azt, hogy kit rejt a vasálarc? Viszont egészen új talányokat is hagyott maga mögött az epizód, az egyik ilyen pedig a következő szezon lehetséges főgonoszára utalhat.

Hirdetés

Flash (Grant Gustin) és Zoom (Teddy Sears) utolsó nagy összecsapása végén egy igen különös dolog történt. Oké, talán nem annyira furcsa egy olyan sorozattól, amelyben már óriás gorillák és egy hatalmas embertestű cápa is megfordult, de még így is elég bizarr. Az esemény amiről szó van, az nem más, mint Zoom halála, amikor az Idő Lidércek megöregítik/szétbomlasztják  a testét, ezzel büntetve őt, amiért manipulálta a Speed Forceot és magát az időt.

A horrorba illő jelenet azonban többnek tudható be, mint egy utálatos gazfickó méltó büntetése. A sorozat ezzel valójában Black Flashre utalt, aki egyfajta kaszás szerepet tölt be azok számára, akik kapcsolatba kerülnek a Speed Forceal. Persze egy másik magyarázat szerint Zoom maga is Idő Lidércé válik, akiknek a megjelenését Black Flash inspirálta.

Black Flash
Black Flash

A karaktert Grant Morrison, Mark Millar és Ron Wagner alkották, a képregényekben először 1988-ban bukkant fel. A lény számos speedsterrel kapcsolatba lépett azóta, sőt volt olyan is, aki ideiglenesen átvette a helyét. Amennyiben a következő évadban még több gyorshajtót kapunk, már pedig nagyon úgy fest, hogy idő kérdése és Wally West, illetve Jesse Wells megszerzik képességeiket, akkor nem elképzelhetetlen, hogy Black Flash lesz az, aki rájuk vadászik.

Persze Zöld Lámpáshoz, és a "Blackest Night" történetszálhoz hasonlóan, talán Black Flash is csak egy érdekes easter-egg volt a képregényrajongók számára. Ti melyik gonosztevőt szeretnétek a The Flash 3. évadában látni?

Flash and Black Flash
Flash and Black Flash

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.