Hirdetés

Ocean's Eleven reboot - Jennifer Lawrence lehet a főszereplő?

|

Továbbra is folyamatban van az Ocean's Eleven nőiesített rebootja, amiben Jennifer Lawrence lehet az egyik főszereplő.

Hirdetés

Már október óta szállingóznak a pletykák, hogy a Warner egy új Ocean's filmet szeretne készíteni, amiben a csapat tagjai ezúttal nők lennének és a nagyok, vagyis George Clooney, Brad Pitt, Julia Roberts (Matt Damon talán) megjelennének egy kisebb cameó erejéig, de nem ők lennének a főszereplők.

Hirdetés
 

A legfrissebb hírek szerint nem mást szemeltek ki az egyik főszerepre, mint a méltán népszerű Jennifer Lawrence-t, akivel a rendező Gary Ross már korábban dolgozott együtt, mégpedig az Éhezők viadala első részén. Egyelőre még semmi sem biztos, csak szemezgetnek a készítők. A nagy rablás kitervelője most is egy ex-elítélt lenne, aki összeverbuvál egy csapatot, hogy a Met gáláról ellopjanak egy értékes nyakláncot. Az összekötő kapocs abban rejlene, hogy ez a ravasz hölgy Danny Ocean húga. Erre a szerepre Sandra Bullockot szeretnék megszerezni maguknak a készítők.
 

Egyelőre annyit lehet tudni, hogy a projekt már egyenesben van, lehetőleg ősszel állnának neki forgatni, de a készítők mindenképp időben szeretnének összeállítani egy impozáns csapatot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.