Hirdetés

Megvan, hogy kik lesznek a Black Panther fontos karakterei

|

A Marvel kiadta a Black Panther fő karaktereihez a casting felhívást és ebből végre megtudjuk, kik kapnak helyet a filmben.

Hirdetés

Hivatalossá vált, hogy a Black Panther filmet 2017. januárjában kezdik el forgatni, hogy probléma nélkül küldhessék a mozikba 2018. február 16-án. Ez egyben azt is jelenti, hogy elkezdték keresni a színészeket a főbb szerepekre, illetve megerősítették, hogy Andy Serkis visszatér, mint Ulysses Klaue, akit a Bosszúállók: Ultron korában ismerhettünk meg, amikor Ultron vibrániumot szerez be magának és stílusosan eltávolítja Klaue egyik kezét. Az információk szerint Everett K. Ross is visszatér, de arról már nem írnak, hogy újra Martin Freeman fogja-e eljátszani a karaktert, ez lehet persze elírás is, de előfordulhat, hogy új színészt keresnek a szerepre.

Hirdetés
 

A Marvel Filmes Univerzumában ez lesz az első olyan film, aminek a főhőse afro-amerikai, akárcsak a gárda nagy része. Chadwick Boseman természetesen visszatér, mint T'Challa és kap maga mellé egy női partnert, Monica Lynne személyében, aki egy énekesnő, aki megmentette a fulladástól hősünket és régóta érdeklődik iránta. A női főszerepre Lupita Nyong'o-t szemelték ki a producerek.

A többi leírás olyanokat takar, mint:

  • N'Grassi: T'Challa személyi tanácsadója és ő irányítja az országot a király távollétében
  • Oyoke, Malice és Queen Divine Justice : ex-Dora Miljae tagok
  • W'Kabi: T'Challa jobb keze
  • Zuri: a legrégibb és leghűségesebb barátja
  • Reverend Achibe: szegény földműves, aki eladta a lelkét Mephistónak
  • Mephisto (Erik Killmonger): egy erős harcos és komoly hatalommal rendelkező politikus
  • Man-Ape: a Jabari törzs vezetője
  • White Wolf: T'Challa örökbefogadott idősebb testvére és a wakandai kém ügynökség vezetője

Rajtuk kívül még pletykálgatják, hogy Michael B. Jordan valamiféle komolyabb gonoszt fog alakítani. Képregényesek fel a kezekkel, melyik színészeket választanátok a fenti karakterek szerepére?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.