Hirdetés

Élőszereplős verzió készülhet Az oroszlánkirályból is

|

A Disney élőszereplős feldolgozás hulláma újabb klasszikust ért el.

Hirdetés

Az egeres cég idén feltűnően jó évet zárt és nem csak az Amerika Kapitány: Polgárháborúnak köszönhetően, hanem a Zootropolis és A dzsungel könyve kasszarobbantó sikerének is hála. Utóbbi már a sokadik élőszereplős feldolgozása volt a Disney korabeli rajzfilmklasszikusainak és most úgy fest, hogy még egy következik.

Hirdetés

Jövőre ugyebár érkezik A szépség és a szörnyeteg élőszereplős verziója, most pedig a Disney bejelentette, hogy Az oroszlánkirályból is jöhet egy, A dzsungel könyvéhez hasonlóan Jon Favreau rendezésében. Ezen persze nincs mit csodálkozni, hiszen az eddigi összes feldolgozásuk kisebb-nagyobb - de inkább nagyobb - mértékben sikeres volt, így nem csoda, hogy közel 20 "élőszereplős" (A dzsungel könyvéből kiindulva nagyon kell az az idézőjel) adaptáción dolgoznak. Az oroszlánkirály pedig már a maga korában is majdnem 1 milliárd dollárt termelt világszerte, és a temérdek Direct to DVD folytatásnak, Timon és Pumba, Elton John és Hans Zimmer zenéje, valamint a többiek kultuszának köszönhetően valóban ott a helye a legjobbak között. Favreau egyébként jelenleg A dzsungel könyve folytatását készíti elő, valamint színészként lesz egy apró jelenése a Pókember: Hazatérésben is, Az oroszlánkirállyal csak ezután foglalkozik, de azt is hasonlóan kívánja modernizálni, mint Maugli történetét. Premierről egyelőre nem tudni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.