Hirdetés

Megvan, hogy ki fogja vezetni a 2017-es Oscar-díjátadót

|

Eldőlt, hogy ki fog minket ébren tartani a 2017-es Oscar-gála alatt és ismételten egy rendkívül népszerű amerikai showmanre esett az illetékesek választása, mi pedig csak bólogatni tudunk a döntést illetően. Matt Damon talán már kevésbé örül.

Hirdetés

Sok múlik azon, hogy kit választanak meg az aktuális Oscar házigazdájának, hiszen személyiségével, szövegeivel feldobhatja vagy akár agyon is ütheti a hangulatot. Az utóbbi években olyan hírességeket választottak erre a szerepre, mint Hugh Jackman, Chris Rock, Billy Crystal, Seth MacFarlane, Ellen DeGeneres és Neil Patrick Harris (többüket már sokadszorra), azonban a 2017-es Oscart valaki olyan vezeti majd, aki korábban még soha.

Hirdetés

Amerika egyik legnépszerűbb televíziós műsorvezetőjét (és egyben producer, író, humorista és szinkronhang), az ABC csatornán 2003 óta futó Jimmy Kimmel Live! showmanjét, Jimmy Kimmelt választotta ki az Amerikai Filmművészetek és Filmtudományok Akadémiája arra, hogy legjobb tudása szerint legyen a 2017-es Oscar házigazdája, ahogy azt tette idén az Emmy esetében is. A jó hírt maga Kimmel jelentette be Twitteren: 

Ennek valószínűleg Kimmel örökös cimborája, Matt Damon is rendkívül örülni fog, akivel folyton-folyvást szekálják egymást, ugyanis a színész produceri mivoltában ott lesz az Oscar-gálán a Manchester by the Sea című dráma kapcsán. Ezt bizonyára a sors akarta így. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.