Hirdetés

Patrick Stewart visszatér X Professzor szerepében a Farkas 3-ban

|

A rengeteg pletyka végre megerősítésre került, Patrick Stewart már biztosan visszatér X Professzor szerepében a Farkas 3-ban.

Hirdetés

Hivatalos! A jó öreg Charles visszatér. Elkezdődött a Farkas 3 forgatása, amelynek történetéről azt biztosan tudjuk, hogy a jövőben fog játszódni, most pedig egy újra és újra felbukkanó pletykát is megerősítettek. Patrick Stewart visszatér X Professzor szerepében a Logan saga záró fejezetében. Az viszont egyelőre kérdéses, hogy milyen mennyiségben lesz jelen a történetben.

Hirdetés

A Farkas 3 lesz Hugh Jackman utolsó X-Men mozija, a színész pedig egy hatalmas durranással szeretné maga mögött hagyni a teljes egészében hozzánőtt karaktert. Rengeteg szóbeszédet hallottunk már arról, hogy a film az ikonikus Old Man Logan képregényt veszi alapul. Ez továbbra sem került megerősítésre, viszont az már biztos, hogy Rozsomák adamantium karmait ezúttal semmi sem korlátozza, hiszen a film R-es besorolással érkezik a mozikba. A hírt, miszerint Stewart tagja a stábnak, a Collidernek sikerült kiszednie Hutch Parker producerből, aki a következőt nyilatkozta:

''Részese vagyok [a Farkas 3-nak], ami azt illeti, most kölcsönben vagyok itt tőlük… Azt megerősíthetem, hogy Patrick Stewart részese a filmnek.''

Már magának Stewartnak is megeredt a nyelve, amikor még az X-Men: Apokalipszis forgatása zajlott, és akkor meglehetősen izgatottnak tűnt a dolog miatt. Legutoljára az X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban láthattuk X Professzor bőrében, ahol James McAvoyjal osztoztak a karakteren. A színész szerint ez egy egészen más Charles lesz az eddigiektől. Főként azért, mert az időutazás rengeteget változtatott az életén. A cél az, hogy Charles és Logan között egyfajta apa-fia kapcsolatot mutassanak be. A producer azt is elárulta, hogy a Farkas 3 sok mindenben el fog térni az eddig megszokott X-Men filmektől.

''Nézd, korábban feltetted a tökéletes kérdést, méghozzá 'Hogyan folytatod ezeket a filmeket?' Jim Mangold [rendező] és Hugh nagyon elszántak, hogy valami egyedit és különbözőt alkossanak. Ezt próbáljuk megvalósítani. Nem árulom el, hogy hogyan de remélem tetszeni fog nektek. Szerintem igazán különleges.''

Farkas természetesen az X-Men: Apokalipszisből sem maradhat ki, így Hugh Jackman egy cameo erejéig abban a filmben is kitolja karmait. [SPOILER] Bryan Singer rendező megerősítette, hogy a karakter ezen verziója valójában az X Fegyver, aki a tömegpusztítás tökéletes eszköze. A filmben Logan és Jean Grey első találkozását is láthatjuk majd. [SPOILER VÉGE] Úgy hisszük, hogy az X-Men 7-ben, ami az 1990-as években és részben az űrben játszódik, a Dark Phoenix történetet ismerhetjük meg, amit már az X-Men: Az ellenállás vége is érintett. A Farkas 3 eseményeit egyelőre homály fedi, ám ahogy a film forgatása ezekben a percekben is zajlik, biztosan számíthatunk néhány lesi fotóra az elkövetkező hetekben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.