Hirdetés

Paul McCartney csatlakozott A Karib-tenger kalózai 5 stábjához!

|

Hirdetés

A Karib-tenger kalózai 5 (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) egy meglepő új tagot adott a stábjához, aki a hírek szerint egy nagyobb jelenetben fog majd feltűnni. A váratlan csatlakozó pedig nem más, mint Paul McCartney, a Beatles egykori tagja, aki teljes titokban csatlakozott a Disney népszerű kalózfilmsorozatának ötödik felvonásához. A Deadline információi szerint az új jelenetet, amit rögzítenek (és amiben McCartney is szerepel) egy extraként adják hozzá a filmhez, aminek a hivatalos forgatása egyébként már véget ért. Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan milyen szerepet is tölt be a zenész legenda. McCartneynak nem ez lesz az első filmes szereplése, de általában inkább a zenéjével járul hozzá egy-egy produkcióhoz. A Beatles tagjaként egyébként már Oscar-díjat is nyert az 1970-es "Let It Be" eredeti zenéjéért. A Karib-tenger kalózai 5 2017. május 26-án érkezik a mozikba. Főbb szerepekben Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom , Javier Bardem, Kaya Scodelario és Brenton Thwaites.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.