Hirdetés

Pókember és Elektró szemtől szembe az Entertainment Weekly borítóján

|

Megérkezett az első hivatalos kép A csodálatos Pókember 2 Elektrójáról, valamint érkezett egy fotó is a film egyik jelenetéről.

Hirdetés

Egy hét múlva megkezdődik a Comic-Con, ami öt napos non-stop őrülettel jár, közben rengeteget megtudunk majd a legújabb filmekről, sorozatokról, képregényekről stb. Az Entertainment Weekly című magazin is nyilván gőzerővel készül az eseményre, borítójukra kikerült az Andrew Garfield által játszott Pókember és a Jamie Foxx által megtestesített Elektró, akiről ez az első hivatalos kép. Marc Webb filmje egyébként tele lesz ikonikus ellenségekkel, hiszen Paul Giamatti Rhino bőrébe bújik, Peter mellett mostmár ott lesz Harry (Dane DeHaan) is akiről még nem lehet tudni, hogy ezúttal milyen szerepet kapott, e-melett feltűnik Harry apja, Norman Osborn Chris Cooper alakításában. Szóval érdekes film elé nézünk, a Comic-Conon biztosan többet is megtudunk. Addig is, a képekért kattints tovább.

UPDATE: további képekkel frissítve.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.