Hirdetés

Pókember: Hazatérés - Michael Keaton újra tárgyal a szerepről

|

Úgy fest, hogy Michael Keaton meggondolta magát a jövő évi Pókemberfilmmel kapcsolatban.

Hirdetés

Nem rég robbant a hír, hogy az egykori Batman a Birdman után ismét szárnyakat növeszthet a következő Pókember-film kedvéért, mint annak egyik kultikus ellensége, a Keselyű. Azonban hiába próbálták a producerek győzködni, a színész végül nem élt a lehetőséggel, most azonban úgy fest meggondolta magát.

Hirdetés

Ugyanis alighogy Keaton kiszállt, Robert Downey Jr. szerződtetése hivatalossá vált a filmhez és belsős információk szerint az Oscar-jelölt színész ezután gondolta meg magát. A jelenlegi állás szerint úgy fest, hogy mind Downey Jr., mind pedig Keaton feltűnnek majd a Marvel kreatív felügyelete, de a Sony gondozásában készült Pókember: Hazatérésben.

Azonban ezzel együtt új részletek is szivárogtak ki a filmről, amik potenciális SPOILEREKET tartalmazhatnak: ezek szerint Adrien Toomes a Bosszúállók fináléjában látható chiturik technológiáját próbálja majd felhasználni, hogy saját testpáncélt alkosson. Ebben pedig segítségére lesz az úgynevezett Pléhsuszter, avagy polgári nevén Phineas Mason.

Természetesen ezek nem hivatalosan megerősíteett információk, úgyhogy mindenki fenntartásokkal kezelje. A Pókember: Hazatérés 2017, július 7.-én kerül a mozikba és vélhetően hasonlóan szellemes szópárbajokra számíthatunk majd Tom Holland Pókembere és Robert Downey Jr. Vasembere között, mint az Amerika Kapitány: Polgárháborúban is. A filmet a Cop Car-t jegyző Jon Watts rendezi és a producer, Kevin Feige egy John Hughes (Reszkessetek, betörők!, Huncutka, A nulladik óra) szellemiségéhez hű könnyed szuperhőskalandot ígér.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.