Hirdetés

Premierdátumot kapott a Kingsman és az Avatar folytatása

|

A 20th Century Fox két sikervárományos franchise-ának a folytatására már nem kell sokat várnunk, habár az egyik esetében erősen kételkedünk.

Hirdetés

Mint a sötétből a xenomorph, az Alien Covenant meglepett minket egy hangulatos poszterrel és egy korábbi premierdátummal (ha így folytatják, még karácsony előtt láthatjuk a filmet). Azonban a 20th Century Fox nem csak a savas vérű dögök érkeztére készített fel minket, hanem a kék mangamacskák és a brit szuperkémekére is.

Hirdetés

Kezdjük is a közelebbivel. Azt már tudjuk, hogy Matthew Vaughn annyira beleszeretett a brit szuperügynökség és Töki kalandjaiba, hogy életében először dirigált le egy folytatást a Kingsman: Az Aranykör képében. Eredetileg jövő nyáron, egész pontosan június 16.-án debütált volna Töki legújabb küldetése, de vélhetően a film készítői belátták, hogy másfél év alatt nem lehetne a semmiből a tető alá hozni egy épkézláb folytatást, vagy legalábbis úgy nem, hogy annak a minőség ne lássa kárát, így pár hónappal később kerül mozikba a Kingsman folytatása. Egész pontosan október 6.-a lesz az a bizonyos nap. Már az első résznél is eljátszottak hasonlót, de akkor pár hónappal a premier előtt döntött úgy a stúdió, valamint Matthew Vaughn, hogy kell az idő a jobb munkához, így 2014 őszéről 2015 februárjára vándorolt a mozi, de elmondhatjuk, hogy megérte. Ha most is hasonló okok vezetnek egy felejthetetlen mozihoz, mi nem fogunk panaszkodni.

Azonban van egy másik versenyzőnk is, aminek a premierjét még ne vegyétek teljesen biztosra. Ugyebár az Avatar folytatásai és azok bemutatói lassan már a mémeket is kinövik, annyira nevetséges, amit James Cameron művel álomprojektje körül. A 2009-es mozi folytatása eredetileg 2014-re, a harmadik pedig 2015-re lett datálva, ami - mondanunk sem kell - nem történt meg, azóta pedig folyamatosan megy a tologatás évről évre, miközben "A Világ Ura" az epizódok számát is emelgeti, és Cameron azzal védekezik, hogy a történettel bíbelődik továbbra is.

Na de, most úgy tűnik, végre megtudhattuk a második rész eljövetelének a napját. A dátum 2018. december 21, a 20th Century Fox erre a napra jegyezte be Lightstorm cím nélküli projektjét, amiről persze semmit se tudunk. Azt viszont igen, hogy Cameron produkciós cége pont ezen a néven fut. A rendező korábban már elmondta, hogy a folytatások bemutatóit olyan közel szeretné tudni egymáshoz, amennyire csak lehet, és a karácsonyi szezon erre szerinte minden évben zseniális. Az évnek pont azon szaka, amikor jön egy-egy Star Wars-film, még ha antológia mozikról is lesz szó az adott esztendőkben. Mindenesetre kíváncsian várjuk már, hogy a fent említett mozik folytatásait mihamarabb láthassuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.