Hirdetés

Ray Fisher Cyborgja is benne lesz a Flash filmben

|

Az Igazság Ligája után az önálló Flash filmben is felbukkan Cyborg.

Hirdetés

Deborah Snyder, a DC Bővített Univerzum producere még áprilisban tett egy meglepő bejelentést, amelyben elárulta, hogy Ray Fisher Cyborgja csatlakozni fog Ezra Miller Barry Allenjéhez a közelgő Flash filmben. Snyder szerint a két karakter nagyon jó bajtársias viszonyt ápol egymással, illetve azt is elhintette, hogy a film kissé szakít a DCBU eddigi stílusával és más hangulatú lesz.

Hirdetés

Azt nem tudjuk megerősíteni, hogy a tónus valóban más lesz-e, de azt már biztosra vehetjük, hogy Ray Fisher felbukkan, ugyanis a színész aláírt a filmre. Az sajnos nem derült ki, hogy kisebb vagy nagyobb szerepet tölt-e be, viszont azt leszűrhetjük, hogy a stúdió igyekszik idejében összerakni a stábot, hiszen néhány héttel ezelőtt Kiersey Clemons megkapta Iris West szerepét, illetve úgy tudjuk, hogy több más DC képregényes karakter szereplőválogatása is zajlik.

Szintén áprilisban hallottunk afelől, hogy még öt fontosabb karakterre próbálnak színészt találni. Az egyikük Iris West volt, akit immáron kihúzhatunk, a lista többi tagjai között pedig Eobard Thawne, Fred Chyre, Len Snart és Jay Garrick szerepelt. Ez a pletyka a Central City Citizen riportereként írta le Irist West-et, Eobard Thawne-t pedig Central City Bill Gates-ének nevezte. Szintén ennek a beszámolónak az alapján, Fred Chyre egy detektív lesz, aki összebarátkozik Barry-vel egy bűnügyi helyszínen, Len Snart, azaz Captain Cold pedig Thawne verőembere lehet. Végezetül Jay Garrick-től csupán egy cameóra számíthatunk.

Hogy mennyi ezeknek a híreszteléseknek a valóságalapjuk? Nem tudjuk. De az már biztos, hogy Cyborg és Flash együtt fognak zúzni a 2018.-ban érkező filmben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.