Hirdetés

Robin Hood: Origins - Stúdiót és rendezőt kapott DiCaprio projektje

|

Hirdetés

Leonardo DiCaprio producerként egyengeti a Robin Hood: Origins útját, amely a tervek szerint olyan a korábbiaknál sötétebb eredettörténetet adna a karakternek, mint amilyet Nolan Sötét lovag-trilógiája Batmannek. Eddig azonban nem volt stúdió az elképzelés mögött, most viszont a Lionsgate megragadta az alkalmat és felkarolta a tervezetet. A Lionsgate már ki is nézte magának, hogy kit szeretne a Robin Hood: Origins rendezőjének, aki nem más, mint Otto Bathurst, aki olyan sorozatokhoz készített epizódokat, mint a Birmingham bandája, a Criminal Justice, a Vagányok - Öt sikkes sittes és a UGetMe. valamint van egy másik projektje, a Three Seconds is, ami egy bűnügyi dráma lesz Luke Evans és David Oyelowo szereplésével. A stúdió állítólag több filmkészítővel is tárgyalt, de végül Bathurst lehet a befutó. A forgatókönyvet Joby Harold szerezte, aki eddig az Éberséget, valamint Guy Ritche Artúr királyának sztoriját írta. A Lionsgate azt reméli, hogy jövőre már indulhat a forgatás és 2017-ben jöhet a premier. Minél előbb a mozikban szeretné tudni a filmet, ugyanis a Sony, a Disney és a Warner Bros. berkeiben is formálódik egy-egy Robin Hood projekt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.