Hirdetés

Két év múlva megint Robin Hoodot nézünk

|

A Lionsgate bízik a saját Robin Hood eredettörténetében, ezért már premierdátumot is kapott a filmjük.

Hirdetés

Lassan nehéz számon tartani, pontosan hány Robin Hood film van folyamatban éppen, a legutolsó verzióval a Universal kicsit felsült, annak ellenére, hogy Russell Crowe és Cate Blanchett főszereplésével készült, de ez nem hatotta meg a Lionsgate stúdiót, és ők akkor is elkészítik a sajátjukat.

Hirdetés

Jelenleg az övék halad a legjobban, egyelőre Robin Hood: Origins címen fut, és igen, egy eredettörténetről van szó, ami ilyen nagyon sötét és komor hangulatú lesz. A címszereplőt Taron Egerton alakítja, maga mellé meg megkapja Jamie Foxxot, mint Kicsi John.

Két fontosabb mellékszereplő is megvan már: Eve Hewson, mint Lady Marion, és Jamie Dornan lesz Skarlát Will. Mivel már majdnem minden készen áll, a stúdió a premierdátumot is kitűzte 2018. március 23-ára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.