Hirdetés

Superman benne lehet a Shazam! filmben

|

Elég sok jel arra utal az elmúlt napokból, hogy a fejlesztés alatt álló Shazam mozifilmből bizony Henry Cavill Supermanje sem marad ki.

Hirdetés

A gyanakvásra először maga Dwayne Johnson adott okot, aki a Shazam film főellenségét és a népszerű DC Comics gonoszt, Black Adam-et fogja életre kelteni a mozivásznakon. A Szikla karácsony első napján egy különleges vendéggel készített fotót otthonában: Igen, jól gondoljátok, a színésznél a DC Bővített Univerzumának Supermanjét alakító Henry Cavill járt. Ez magában még nem lenne érdekes, elvégre teljesen természetesen, ha két jó barát összeül italozgatni ilyenkor, azonban a képhez mellékelt #DCWorldsWillCollide, vagyis #DCVilágokÜtköznek hashtag igencsak árulkodó lehet. 

Hirdetés

"Boldog karácsonyt és boldog új évet Black Adam és Supermantől (Henry Cavill). Ma úriemberként iszunk és barátként találkozunk. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy vajon mit hoz a jövő." 

Ennél több nem is kellett ahhoz, hogy rögtön beinduljanak a teóriagyártások és elmélkedések. Mi is nagy esélyt látunk rá, hogy Johnson ezzel megerősítette Superman szereplését a szóban forgó Warner Bros. produkcióban, elvégre a szuperhős többször összecsapott már Black Adam-mel a DC univerzumának különböző formátumaiban, ráadásul nagyjából a képességeik is megegyeznek egymással. Sokan szerettük a 2010-es Superman/Shazam!: The Return of Black Adam című animációs filmet is, amelyben a két címszereplő hős közös erővel vette fel a kesztyűt a gonosztevővel szemben. 

A Szikla még Twitter oldalán is csigázta egy kicsit a kedélyeket egy nagyszerű rajongói alkotással, amin Black Adam jól szétrúgta Superman hátsóját. 

Ha ezek ketten meg is ütköznek a nagy vásznon, egy darabig várnunk kell rá, elvégre az adaptációhoz még rendezőt sem jelentett be a stúdió. A forgatókönyvön Darren Lemke ("Az óriásölő") dolgozik gőzerővel, a Shazam film pedig jelen pillanatban 2019. április 5.-ére van tervezve. Johnson korábban elhintette, hogy ennél akár hamarabb is megkaphatjuk, de jelenleg semmi egyéb információ a produkciót illetően. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.