Hirdetés

A Sherlock nem ér véget a közeljövőben

|

Benedict Cumberbatch tisztázta a rajongók előtt egy korábbi, nagy port kavart kijelentését.

Hirdetés

Benedict Cumberbatch remek hírrel tudott szolgálni azon aggódó rajongók számára, akik attól rettegtek, hogy a BBC szériája, a Sherlock, a negyedik évaddal befejeződne. A brit színész éppen a közelgő Doctor Strange-et promotálta, ami közben arra is jutott ideje, hogy elkotyogja azokat a szavakat, melyek megnyugvást hozhatnak még a legpesszimistább nézőknek is.

Hirdetés

Cumberbatch elárulta, hogy a sorozat egy ideig még biztos nem fog a végéhez érni, és azt is kiemelte, hogy a stáb mennyire szeret ezen a projekten dolgozni. Azt viszont ő sem tagadta, hogy a színészek sűrű forgatási menetrendje miatt a nézők ezentúl jóval ritkábban találkozhatnak majd a modernkori Sherlock Holmesszal és Watson dokival.

Ez azért szegény vigaszdíj, mivel a Sherlock már eddig sem az évenkénti visszatéréséről volt híres. A jövőre érkező negyedik évad és az előző szezon között nem kevesebb mint három év fog eltelni, de legalább jelen állás szerint az ötödik mindenképp meg fog valósulni valamikor. Ami jelentheti azt, hogy 2020-ban, folytatva a hároméves tendenciát, vagy annál távolabbi időpontot is akár.

Ti örültök a folytatást megerősítő Cumberbatch-nyilatkozatnak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.