Hirdetés

Sherlock 4. évad - Toby Jones a stábban

|

Az egyik legjobb brit karakterszínész is a Sherlock stábját erősíti.

Hirdetés

Gőzerővel folynak a Sherlock 4. évadának a munkálatai, amelyekbe a címszerepet alakító Benedict Cumberbatch rögtön azután ugrott bele, hogy befejezte a Doctor Strange forgatását. Most pedig újabb név bukkant fel a stábban, méghozzá nem is akárki.

Hirdetés

Toby Jones az egyik legelismertebb karakterszínész, akit ha névről nem is, de arcról biztosan rengetegen ismerünk. Ő volt Dr. Arnim Zola az első két Amerika Kapitány moziban, feltűnt Az éhezők viadala franchise-ban, és eljátszotta Philip Seymour Hoffman ellenében Truman Capotet, ahogy Anthony Hopkinséval szemben Alfred Hitchcockot is, mindkét esetben egyazon évben, de nem kevésbé zseniálisan.

Jones izgalmasnak és érdekesnek találja az eddig meg nem nevezett figurát, aki a showrunner, Steven Moffat szerint Arthur Conan Doyle egyik legnagyszerűbb nemezise. Emellett Cumberbatch-csel ez egy kisebb reunionnak számít, hiszen együtt játszottak pár éve a Suszter, szabó, baka, kémben is. A Sherlock negyedik évada jövő év elején kerül adásba és annyit már tudni, hogy Jones a második epizódban bukkan majd fel.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.