Hirdetés

Simon Pegg fog még együtt dolgozni Edgar Wrighttal

|

Piszkosul jó hírrel szolgálhatunk a Cornetto-trilógia rajongóinak.

Hirdetés

A Simon Pegg, Nick Frost és Edgar Wright hármasnak olyan fantasztikus vígjátékokat köszönhetünk, mint a Haláli hullák hajnala, a Vaskabátok és a Világvége. Nem voltunk benne biztosak, hogy a 2013-as utolsó film után fog-e még együtt dolgozni a trió, de most végre megerősítést kaptunk arról, hogy bizony fognak.

Hirdetés

Időpont persze még nincs. Sőt valójában ez a legfőbb probléma, az idő. Az utóbbi években mindhárman igen elfoglaltak lettek. Pegg egyéb projektek mellet a Star Trek filmek állandó szereplője lett, Frost az AMC Into The Badlands című sorozatában látható, ami mellé más szerepeket is beszorít. Edgar Wright folytatta rendezői karrierjét, tavaly jött ki a Baby Driver, amiből folytatást is szeretne látni a stúdió. Nem könnyű tehát összegyeztetni egy olyan intervallumot, amikor mindannyian ráérnek, de Pegg szerint előbb-utóbb eljön az az idő.

"Óh igen, ezt biztosra vehetitek. Az egyetlen oka annak, hogy még nem csináltunk semmi újat az az idő szűkössége. Én, Edgar és Nick nem csupán kollégák vagyunk, hanem barátok. Régóta ismerjük egymást, a kapcsolatunk nem csupán a munkáról szól és, ha lesz alkalmunk arra, hogy hosszabb ideig együtt lóghassunk, akkor tutira csinálunk egy filmet. A különböző elkötelezettségeink mellett kell megtalálunk azt az időpontot, amikor meg tudjuk írni és leforgatni. Edgarral folyton erről beszélünk és agyalunk rajta akárhányszor csak találkozunk. Van már néhány ötletünk, amikben szeretnénk elmerülni, csak az a kérdés, hogy mikor."

A barátságuk még inkább motiválja azt, hogy előbb-utóbb újra közös filmet készítsenek. Lesüt a képernyőről, hogy legalább annyira élvezték a munkát, mint a nézők a végeredményt. A következő filmmel kapcsolatos terveik egyelőre ismeretlenek, de Pegg annyit elárult, hogy nem a Cornetto-trilógia folytatása lesz.

"A következő filmünk mindenképpen más lesz. Nem olyan lesz, mint a három Cornetto film, amik lazán kapcsolódtak egymáshoz, még ha a narratíva nem is. Tematikusan összekapcsolhatóak voltak... a jégkrémmel."

Edgar Wright jelenleg a Sparks nevű bandáról készít dokumentumfilmet. Simon Pegg legközelebb az idén augusztusban bemutatkozó Mission: Impossible - Utóhatásban fog szerepelni, valamint hamarosan akár rendezőként is bizonyíthat. Nick Frost mindhárom készülő filmje (Fighting With My Family, The Festival, Pugwash) utómunkálatok alatt áll. Nem szeretnénk hamis reményeket kelteni, de egyelőre 2019 relatíve szabadnak tűnik a trió számára. Reméljük minél előbb sikerül újra együtt dolgozniuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.