Hirdetés

Sir Ian McKellennek még egy musical szerepel a bakancslistáján

|

A 82 éves színész megosztotta utolsó kívánságát a pályafutását illetően.

Hirdetés

A brit színész legenda, a 82 éves Sir Ian McKellen szinte már mindent kipipálhatott a pályafutásában, amire csak egy színész vágyhat. Ám mint most a BBC Radio 4 adásában elmondta, van még egy utolsó elem a kívánságlistáján, amit szeretne kihúzni. Elmondása szerint már nem kell bizonyítania semmit senkinek, ugyanakkor szívesen részt venne egy musicalben, hogy teljes legyen a repertoárja. Még akkor is, ha magát inkompetens énekesnek tartja.

Hirdetés

McKellen már korábban is megosztott egy hasonló kívánságot, akkor még a nyomozói szerepet hiányolta a karrierjéből, amit hamarosan pótolhat a Whodunnit (Unrehearsed) című előadássorozattal, bár bizonyos értelemben megtette már az idős Sherlock Holmes bőrébe bújva. A színdarabban McKellen mellett Emma Thompson és Gillian Anderson is szerepelnek, melynek különlegessége, hogy a színészek (és a közönség) az előadás közvetlen kezdete előtt tudják csak meg, hogy az aktuális darabban ki fogja alakítani az ügyeletes nyomozót. A Whodunnit másik kuriózuma, hogy a színészek teljesen ingyen vállalják az előadást, és a jegyeladásokból befolyó összeget a North London's Park Theatre-nek fogják adományozni, melynek 300 ezer fontos tartozása van.

Ti szívesen látnátok McKellent egy musicalben?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.