Hirdetés

Stan Lee visszavonul a nyilvános szereplésektől

|

Pókember, X-Men és a többi Marvel hős atyja visszakíván vonulni a nyilvánosság elől.

Hirdetés

A képregényrajongóknak Stan "The Man" Lee egy igazi emblematikus figura, akinek filmes felbukkanásai rendszerint megmosolyogtatják a nézőket. Most azonban van egy szomorú hírünk a fanoknak.

Hirdetés

A 93 éves Stan Lee ugyanis az idei New York Comic Conon találkozik utoljára a rajongókkal. Emögött folyamatosan romló egészségi állapota áll, látása és hallása is fokozatosan romlik és rengeteg energiát vesz ki belőle a sok utazás. 2014-ben már az európai rendezvények látogatását is befejezte, és idén kanadai vizitjeinek is véget vet.

Természetesen ez a filmes cameoit egyelőre nem érinti, így remélhetőleg még sokat láthatjuk a Marvel emblematikus figuráját. A New York Comic-Con idén október 6.-a és 9.-e között kerül megrendezésre, szóval az elkötelezett rajongók ott még elcsíphetik az öreget, ami talán stílusos finishnek is nevezhető, hiszen hősei - élükön Pókember - életében kiemelt szerepet játszik a Nagy Alma. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.