Hirdetés

A Star Wars 8 rendezője új infókkal szolgált Luke és Rey kapcsolatáról

|

Rian Johnson, a Star Wars VIII direktora beszélt a csillagközi kaland folytatásáról.

Hirdetés

A Zsivány Egyes még mindig erősen teljesít a mozi kasszáknál, ami azt bizonyítja, hogy egyes rajongók már most rongyosra nézték az eredeti trilógia előtt játszódó történetet. Sokan azonban már inkább arra kíváncsiak, hogy mit hoz a jövő, és hogyan folytatódik Az ébredő Erő.

Hirdetés

Sajnos nem valószínű, hogy akárcsak egy fotót is kapunk a Star Wars VIII-ból a tavasz beköszönte előtt, de némi infómorzsát azért csak sikerült kicsikarni a film rendezőjéből. Rian Johnson a USA Today-nek adott interjút, akiknek Rey és Luke Skywalker kapcsolatáról mesélt a saga folytatásában.

"Nem szeretnék két évet előre ugrani. Rögtön azt a pillanatot akarom látni látni, ami következik [Az ébredő Erő után]. A film egy jelentős része arról szól majd, hogy miért van ott Luke és mi lesz a következő lépése. Eközben Rey egy sokkal nagyobb világ részévé vált, azáltal, hogy kapcsolatba került az Erővel. Megteszi az első lépéseket affelé, hogy felfogja mi lakozik benne, és ez milyen lehetőségeket tartogat."

Természetesen ez csupán a film töredéke. J.J. Abrams lefektette az alapot egy sokkal tágabb történet számára, amelyben nem csak Rey, Luke és Leia, de Finn, Poe, BB-8, Chewbacca és Kylo Ren következő cselekedeteit is ugyanolyan izgalommal várják a rajongók. A VIII. epizódban talán még Snoke személyisége és motivációi is tovább bontakoznak, és érdekesebbé válik a szálakat mozgató, háttérbe húzódó karakternél.

Az már most remek döntésnek tűnik, hogy a folytatás pontosan ott veszi fel a fonalat, ahol az előző drámaian abbamaradt. Csak kérdéses, hogy a bekúszó nyitó szövegbe mi kerül? Rey megkérdezte Skywalker mestert, hogy merre találja a mellékhelységet, mert órákig utazott egy űrhajón és már nagyon ki kell mennie?

A Star Wars VIII 2017. december 15-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.