Hirdetés

Star Wars: Az ébredő erő - Így csapott volna össze a filmben Luke és Darth Vader!

|

Hirdetés

Nem tartott sokáig, hogy a Star Wars: Az ébredő erő megdöntsön szinte minden bevételi rekordot, például rögtön kezdésnek megsemmisítette a Jurassic World alig fél évvel azelőtti 208 millió dolláros nyitó hétvégi rekordját, és újat állított fel a maga 247 milliós kezdésével csak Amerikában. A kasszasiker történelmet is írt, ugyanis ez volt az első film, amelyben egyáltalán nem láthattuk Darth Vadert és/vagy Anakin Skywalkert. Persze Vader megroncsolódott maszkja feltűnt pár röpke másodperc erejéig, ám most kiderült, hogy a Sith Lordot majdnem megcsodálhattuk teljes életnagyságban is Az ébredő erőben. Egy új Star Wars könyv debütált tegnap, melynek címe Rey története lett. A könyv új részletek árul el Rey (Daisy Ridley) "Force flashback" jelenetéről, amelyben miután megérintette Luke Skywalker fénykardját Maz Kanata bárjában, hirtelen látomása lett. Ebben a vízióban eredetileg a legendás párbaj is szerepelt volna, ami Darth Vader és Luke Skywalker között zajlott le a Bespinen a Birodalom Vissszavág végén! A hírek szerint már le is lett forgatva ez a kis jelenetfoszlány, ám a végső vágásba, mint tudjuk nem került bele. Itt a jelenet leírása:

Amint elkezdődött a látomás, egy fekete ruhában levő embert pillantott meg vörös fénykardot lóbálva. A fején maszk volt, mely közelről egy emberi arcot formált, ám a maszk szeme halott és üres volt. A férfi vörös fénykardja hirtelen összecsapott egy ragyogó kék fénysugárral. Egy fiatal szőke férfi tartotta a saját fénykardját és harcolt dühösen a fekete alak ellen.
Bár konkrétan nincs említve Vader vagy Luke neve, minden bizonnyal róluk van szó. Azért sajnáljuk, hogy nem került végül a filmbe, de talán egy DVD, vagy valószínűbb egy Blu-Ray kiadás extrái között összefuthatunk majd a jelenettel. Reméljük így lesz.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.