Hirdetés

Star Wars Rebels - Új tévésorozat

|

Lányok, fiúk, idősek, gyerekek...! Lézerkardokat a kézbe, Darth Vader maszkokat és köpenyeket elő...! 2014-ben új Star Wars-os tévésorozat indul.

Hirdetés

Sok Star Wars-rajongó szíve megdobban, amikor megtudja a hírt, a Lucasfilm és a Disney közösen készít egy új Star Wars szériát. A Rebels címre hallgató új rész egy teljesen új történeti szálat fog feldolgozni. Az információk szerint a sztori a Revenge of the Sith és a New Hope között fog zajlani -már ideje volt-. Magyarul végignézhetjük Darth Vader gonoszkodását, az egész Birodalom kiépítését és a megmaradt Jedi-erők lemészárlását. A sorozatot 2014-ben, a Disney csatornán láthatjuk és a szérián olyan neves emberek fognak munkálkodni mint Simon Kingber (X-men: Az Elsők), Dave Filoni (Star Wars: Clone Wars), és Greg Weisman (Young Justice, Spider-Man).

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.