Hirdetés

Ezért NEM Stephen Lang lesz Kábel a Deadpool 2-ben?

|

Az Avatar egyik szereplőjét alakító Stephen Lang nyomós indokkal állt elő, amiért nem kaphatná meg ezt a részéről is áhított szerepet.

Hirdetés

Ami a szuperhősfilmeket illeti, 2016-ban nem történik olyan, ami ne lenne érdekes. A Batman Superman ellen: Az igazság hajnala volt az év legmegosztóbb és a kritikai és pénzügyi elvárásokkal szemben legalulmaradtabb alkotása, ezzel szemben az Amerika Kapitány: Polgárháború remekül teljesített a kasszáknál, és pozitív véleményekben bőven nem szenvedett hiányt. Ennek ellenére az év legnagyobb meglepetése határozottan a FOX R-besorolású Deadpool mozija volt, ami nemcsak számtalan elismerést kapott, de elképesztően megtömte dollármilliókkal a piros lasztex zsebeit minden idők legtöbb bevételt hozó X-Men mozijává válva. A stúdó természetesen rögtön zöld utat adott a folytatásnak, ahol az egész kreatív csapat visszatér, a stáb pedig egy újdonsült mutánssal egészül ki ráadásul, de úgy néz ki, hogy Kábelt nem Stephen Lang ("Avatar", "Conan, a barbár") fogja életre kelteni. 

Hirdetés

Amikor a Deadpool stáblista utáni jelenetét követően végigsöpört a hír az interneten, miszerint Kábel, az időutazásra képes mutáns is szerepet kap a folytatásban, Stephen Lang azonnal hangot adott Twitter oldalán érdekeltségének a karakter után. Az elképzelés igazán népszerűnek tűnt a rajongók körében, de sajnos úgy fest, ez nem válhat valósággá. A Cinema Blend csapatának nemrég lehetősége volt beszélgetni Lang-gel a dologról, aki elárulta, hogy szerinte ez minden bizonnyal miért nem működne.

Szerintem igen valószínűtlen, hogy valaha is a része legyek számos okból kifolyólag, melyek közül az egyik az, hogy ugyanaz a stúdió gyártja, mint az Avatar-t. Elképzelhető, hogy egy ütemtervi konfliktus lenne belőle, de tudjátok, mint mondtam, nagyon elégedett lennék, ha enyém lehetne a szerep - mindent kihoznék belőle. De ha nem kapnám meg, akkor is önzetlen vereséget szenvednék, és vigasztalnám magamat a négy Avatar folytatással.

Lang-nek nem kell sok mindent tenni ahhoz, hogy az egyik legjobb választás legyen Kábel szerepére a Deadpool 2-ben. A magányos tweetje elég volt hozzá, hogy látszólag mindenkit az oldalára állítson, és egy rakás rajongói munka bizonyítja rátermettségét - az Avatar színésze tökéletesen néz ki a karakter eljátszásához, és korához képest kivételes a megjelenése. Konklúzióként könnyen levonható, hogy egyedül az ütemterv szól bele látszólag a dolgokba, ám ez nem jelent egyet a feladással. 

A kampányom mértéke a szerepért már az első tweetemben megmutatkozott, majd azóta azt csinálom, hogy mikor az emberek készítenek fan artokat, ahol Kábelként ábrázolnak engem, retweetelem, mert királynak tartom őket. Mert miért ne? Őszintén szólva, itt minden fél nyerő helyzetben van. 

Mint tudjuk, James Cameron megdöbbentő módon négy Avatar folytatást tervez, amiket egyszerre forgatnának le. Langen egyértelműen látszik és a nyilatkozataiból is átjön, hogy elképesztően lelkes Kábel miatt, de Cameron terveiből ítélve elég valószínű, hogy rendkívül intenzív lenne számára a forgatási menetrend, még ha az Avatar filmekben nem is jutna túl nagy szerephez. Azt is tudjuk, hogy a Deadpool 2-t 2017 elejétől forgatják, így valószínűnek tűnik, hogy ezen két produkció keresztezné egymást egy kicsit. Nem kétséges, a Deadpool hatalmas siker volt, de az Avatar továbbra is minden idők legnagyobb bevétellel bíró mozifilmje, így a FOX biztosan oda tartogatná Langet a folytatások javára. 

Ha a színész nem is kapná meg az időutazó mutáns szerepét, rengeteg más életképes lehetőség van a FOX számára. Ott van például Ron Perlman és Dolhp Lundgren, akik szintúgy mindketten nyitottak lennének rá a közösségi médiában fellelhető reakcióikból ítélve, sőt, Ryan Reynolds kissé tréfásan Keira Knightley-t is javasolta a Deadpool stáblista utáni jelenetében. Stephen Langet legközelebb az augusztus végén érkező horrorfilmben, a Vaksötétben láthatjuk majd, és habár a Deadpool 2 még nem kapott hivatalos premierdátumot, várhatóan 2018 elején fogja felrobbantani a mozik kasszáját. Ha rajtatok múlna, kinek adnátok a szerepet? 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.