Hirdetés

Steve Jobs - Poszteren Fassbender és a NeXT

|

Hirdetés

Noha trailert még nem láthattunk az Aaron Sorkin (Social Network - A közösségi háló, Az elnök emberei, Híradósok) írásában és Danny Boyle (Gettómilliomos, Trainspotting, 28 nappal később, 127 óra) rendezésében készülő Steve Jobs filmben, de a főszereplőt alakító Michael Fassbendert már szemügyre vehetjük egy reklámposzteren. Nem volt zökkenőmentes, de végül elkészül a Sorkin által megálmodott Steve Jobs életrajzi film Fassbenderrel, amely az Apple egykori vezérének és alapítójának munkásságára fókuszál, azon belül is három nagyobb mérföldköre kiélezve a cselekményszálat: a középpontba a Mac, a NeXT és az iPod megalkotása, valamint ezek háttere kerül. A NeXT-et egyébként Jobs akkor indította útjára, mikor a 80-as évek közepén távozott az Apple-től és saját céget alapított. Talán Fassbender külsőleg nem hasonlít annyira Jobsra, mint Ashton Kutcher korábban, mégis bízunk benne, hogy meggyőz majd minket alakításával. Rajta kívül Kate Winslet, Jeff Daniels és Seth Rogen bizonyíthat, utóbbi Steve Wozniak-ként. Az amerikai premier október kilenc, remélhetőleg hozzánk behozzák már előtte való nap.

Fassbender_Jobs_01
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.