Hirdetés

Steve Jobs trailer - Fassbender továbbra is meggyőző (Frissítve)

|

Hirdetés

Miután Ashton Kutcher lebőgött, most Aaron Sorkin, Danny Boyle és Michael Fassbender próbálkozik meg az Apple guru, Steve Jobs életrajzi filmjével és minden trailer kiadásával egyre ígéretesebbnek tűnik a projekt. A Jobs filmről bővebben itt és itt olvashattok, Steve Wozniak véleményéért erre fáradjatok, az új trailert pedig alant kattinthatjátok: Frissítés: már szinkronos trailerünk is van. Szinkronos: https://www.youtube.com/watch?v=HvWqIbr3ZI0 Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=9XEh7arNSms A Steve Jobs 2016. január 14-én érkezik a hazai mozikba és Fassbenderen kívül olyan mellékszereplők gondoskodnak majd a szórakoztatásról, mint Jeff Daniels, Seth Rogen és Kate Winslet. Várós?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.