Hirdetés

Steven Spielberget az E.T. győzte meg az apaságról

|

Az ikonikus rendező a klasszikus családi film forgatásáig igyekezett távol tartani magát az apaság gondolatától is.

Hirdetés

Idén ünnepli negyvenéves évfordulóját az E.T. A földönkívüli, ami remek apropót szolgáltat arra, hogy a közreműködő készítők és színészek megosszanak a projekt kapcsán kulisszatitkokat. Steven Spielberg családi filmjéről pedig ennek megfelelően kiderült, hogy sokkal fontosabb szerepet töltött be a legendás rendező életében, mint azt sejtettük volna.

Hirdetés

Az E.T.-ben Spielberg együtt dolgozott az akkor még hatéves Drew Barrymore-ral, illetve Henry Thomas és Mike McNaughton gyerekszínészekkel. A velük való együttműködés pedig gyökeresen megváltoztatta Spielberg további életútját, a Varietynek pedig azt is elárulta, miként.

"Nem, nem akartam gyerekeket, mert ők egy olyan egyenletet alkottak, ami nekem nem érte meg, mivel filmről filmre, forgatókönyvről forgatókönyvre jártam. Aztán végül csak az E.T. felénél döbbentem rá, hogy én egy szülő voltam ezen a forgatáson. Tényleg úgy éreztem, hogy nagyon védelmező voltam Henryvel és Mike-kal, az egész stábbal, de különösképp Drew-val szemben, aki akkor még csak hatéves volt. Aztán azon morfondíroztam, hogy talán egyszer ez az én életem is lehetne. Ez volt az első alkalom, amikor tényleg elgondolkodtam rajta, hogy egyszer apa lehet belőlem. És valamilyen formában egy rendező egyben apuka vagy anyuka is."

Az élmény a következmények ismeretében valóban sorsfordító lett, hiszen Spielbergék hét gyereknek adtak életet, és már hat unokával is büszkélkedhetnek. Néha egy harmadik típusú találkozás valóban csodákra képes.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.