Hirdetés

A Stranger Things 2. évada igazságot szolgáltat Barb-nak

|

A Duffer testvérek megígérték, hogy a Stranger Things 2. évadában megadják Barb-nak a neki kijáró tiszteletet.

Hirdetés

Aki csupán az internet bugyraiban hallott néhány dolgot a Stranger Things-ről, azt gondolhatja a sorozat megtekintése előtt, hogy Barb egy fontos és felejthetetlen karakter lesz a történetben. Azonban a nyolc epizód végigpörgetése után hamar rájön az ember, hogy a nethuszárok ismét mesteri szinten ironizáltak.

Figyelem, SPOILEREK a Stranger Things 1. évadából!

Hirdetés

Ahogyan az kiderült, Barb éltetése abból fakadt, hogy a karakter viszonylag hamar meghal a sorozatban, és furamód, később ez már gyakorlatilag senkit sem izgat. Míg a Will Byers utáni keresésbe a város apraja-nagyja beszáll, addig Barb eltűnése látszólag a kutyát sem érdekli. Még a szülei sem viszik túlzásba lányuk felkutatását, egyedül barátnője, Nancy aggódik érte igazán. Most Matt és Ross Duffer showrunner-ek elárulták az IGN-nek, hogy nem feledkeztek meg a karakterről, és habár nem valószínű, hogy visszahozzák, a 2. évadban mégis igazságot tesznek neki:

"Nem hinném, hogy megtörténne [a visszatérés]"-válaszolta Matt. "De nem feledkezünk meg Barbról, biztosan igazságot szolgáltatunk neki. Az emberek érthetően nagyon frusztráltak lettek, amiatt, hogy látszólag nem érdekli a város lakóit Barb sorsa. Pedig nagyon is érdekli őket, csupán nem mutattuk meg ezt a részét. A szülei nem úgy vannak vele, hogy 'Óh Barb elment és meghalt!' Az 1. évad hat vagy hét nap alatt játszódik, ez nagyon rövid idő. Szóval a 2. szezonban szeretnénk felfedezni a következményeit ezeknek az eseményeknek."

A Duffer testvérek Dr. Brenner "halálát" is kommentálták, akinek a motivációiról nem sok minden derült ki a sorozat folyamán, de úgy tűnik lesz még ennek böjtje:

"Azt kell mondjam, hogyha tényleg megöltük Brenner-t... akkor mint néző, nagyon nem lennék megelégedve ezzel a halállal - amikor a szörny ráugrik, mi pedig pont vágunk egyet. Sokkal többet érdemelne az ő lezárása. Szóval igen, megvan rá az esély, hogy újra látni fogjuk."

Egyelőre nincs kitűzve premier dátum a 2. évadnak, de reméljük mihamarabb megkapjuk a nyár legnagyobb meglepetés sorozatának folytatását.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.