Hirdetés

Stuart Little, kisegér remake?

|

Hirdetés

Most már tényleg úgy tűnik, hogy újraalkotnak minden családi filmet a fiatalságunkból. Ezúttal a Stuart Little, kisegér kerül terítékre, melynek utoljára a 3. részét láthattuk a filmvásznon 10 évvel ezelőtt. Ennyi idő elég is volt ahhoz, hogy a Sony a Red Wagon Entertainment-tel karöltve bejelentse, hogy készítenek egy remake-et a kis antropomorf egérkéből. A hírek szerint az új Stuart Little az 1999-es első film nyomvonalát fogja követi , és szintén keverik majd az élőszereplőket a CGI-jal. A középpontban még mindig a Little család és annak új "családtagja" fog állni.  A remake inkább E. B. White 1945-ös gyerekregényét tervezi követni szorosabban, mint az eredeti filmet (ami eléggé eltávolodott tőle), és a hangvétele inkább egy John Hughes filmhez fog hasonlítani. Erről persze mindenkinek a 80-as évek azon tinifilmjei ugranak be, amelyek korhatárt szabtak a középiskolás filmek nyelvezetének, holott a rendező nevéhez számos családi és gyerekfilm is köthető, amiket egyaránt írt és rendezett is: Reszkessetek, betörők; Beethoven; Huncutka; stb. A Sony tervéhez egyelőre még nem kerültek alkotói nevek, de könnyen meglehet, hogy Michael J. Fox visszatér Stuart hangjaként. A kijövetelét is korai lenne még megjósolni, de 2018-2019-nél előbb nem valószínű, hogy láthatjuk. A Red Wagon Entertainment éppen A beavatott sequelekkel van elfoglalva, és ezen kívül is készít még egy remake-et, így a csúszás benne van a pakliban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.