Hirdetés

Suicide Squad: Adam Beach Slipknot szerepéről beszélt

|

Hirdetés

Rengeteget hallottunk már Jared Leto Jokeréről, Margot Robbie Harley Quinnjéről, Will Smithről mint Deadshot, sőt Cara Delevigne Enchantresse is szóba került már, de most ideje többet megtudunk egy háttérbe szoruló karakterről, David Ayer Suicide Squad filmjében. Egy mostanában készült interjú alkalmával Adam Beach arról mesélt, hogy hogyan kelti életre Slipknotot, és miben fog különbözni a képregényekben ismert gonosztevőtől.

Az én verzióm szerint ő egy dühös fickó, aki mérges, hogy ott kell lennie. Viszont akárcsak a többiek, ő is egy felbérelhető zsoldos, egy orvgyilkos, szóval, ameddig elég pénzt kap, elvégzi a feladatát. És mindaddig amíg fenntartom azt az érzetet, hogy bármelyik pillanatban felakaszthat vagy hátba szúrhat, addig éppolyan veszélyes mint Joker, Deadshot és Harley Quinn. Ez benne a szép, mindannyian gonosztevőket alakítunk, akik pénzért gyilkolnak, és most arra kérik őket, hogy mentsék meg a napot.
Beach ezt követően elmondta, hogy pontosan milyen szerepe is lesz Slipknotnak a csapat dinamikájában:
Mikor utánanézel a DC képregények gonosztevőinek, észreveszed, hogy szinte mindegyikük megkapta az orvgyilkos kiképzést. Én a kötelekkel vagyok jó. Csak adj egyet és tudok vele harcolni, fel tudlak kötni vele. Egy olyan technikát tanítottak nekem, amivel meg tudok állítani egy közeledő ütést, az ellenfél nyaka köré tudom csavarni a kötelet és aztán a testsúlyommal eltörni azt. Rengeteg harcművészeti technikában használhatsz kötelet, ami nagyon menő! Még a 7 éves lányomat is megtanított néhány mozdulatra, szóval ha meg akarom fogni, akkor el tudja kapni a kezem a kötéllel, körbeforgat és máris mozgásképtelen vagyok.
Még rengeteg minden van, amit tudni szeretnénk az augusztus elején érkező Suicide Squadról, de szépen lassan betömődnek a rések. Reméljük, hogy hamarosan hallunk Killer Croc, Katana, és El Diablo felől is valamit.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.