Hirdetés

Superman filmet készítene a Suicide Squad rendezője

|

A legkeményebb rossz fiúk után, most a legjámborabb szuperhősről csinálna filmet David Ayer.

Hirdetés

A DC épülő univerzuma kritikus ponthoz érkezett. Mondani sem kell, hogy a Batman Superman ellen nem azt hozta, amit a stúdió várt tőle, így most minden szem David Ayer Suicide Squadjára öszpontosul, ami a vegyes kritikák ellenére még teljesíthet szépen a kasszáknál.

Hirdetés

Az Öngyilkos osztag rendezője a film sajtó körútja közben árulta el egy riporter kérdésére, hogy Superman az a karakter, akit szívesen a saját kamerái előtt látna. Íme Ayer nyilatkozata:

"Ha bármit lehetne választani? Imádom Supermant, azt hiszem Superman nagyszerű lenne. Annyi lehetőség van, ez egy hihetetlenül gazdag univerzum, rengeteg benne a mélység. Szó szerint felüthetnéd a karakterek enciklopédiáját, ráböknéd az ujjad valakire az egyik oldalon, és egy nagyszerű karaktert találnál."

Ha a jövőre érkező Wonder Womannek és az Igazság Ligájának sikerül visszaterelnie a DC Bővített Univerzumát a helyes irányba, akkor nem elképzelhetetlen, hogy az Acélember is megkapja folytatását, amit talán már nem Zack Snyder fog dirigálni. Ebben az esetben pedig mindenképpen érdekes lenne látni, hogy egy olyan rendező, akinek egészen más a látásmódja, jelen esetben Ayer, mit tud kezdeni az alapanyaggal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.