Hirdetés

Sylvester Stallone csatlakozott a Galaxis Őrzői 2 stábjához?

|

Hirdetés

Daily News információi szerint Sylvester Stallone csatlakozott a Galaxis Őrzői 2 stábjához! A színészt pénteken látták a film forgatására menet, kezében egy forgatókönyvvel, ami erősen utal arra, hogy szerepet kapott a 2014-es blockbuster folytatásában és nem csupán beköszönni indult. A 69 éves Stallonet, aki majdnem Oscar-díjat nyert a Creed - Apollo fiában nyújtott alakításáért, abból a hotelből látták távozni, ahol a film stábja is megszállt, illetve az az autó vitte el, amelyik Chris Prattet is furikázza. Arról ötletünk sincs, hogy kit alakíthat a színész. Talán Peter Quill (Pratt) apját? Érdekes lenne, de nem tartjuk valószínűnek, hiszen mindenki Kurt Russellre tippel, ráadásul a Daily News azt is elárulta, hogy szerintük csak egy cameóról van szó.

12809587_1314068571943045_8417380968504347233_n
Bárhogy is legyen, 2017. május 5-én biztosan fény derül a titokra, amikor James Gann Galaxis Őrzői 2-je a mozikba kerül. A folytatásban visszatér Chris Pratt Peter Quill/Űrlord szerepében, Zoe Saldana Gamora szerepében, Dave Bautista Drax szerepében, Vin Diesel Groot hangjaként, Bradley Cooper Mordály hangjaként, Michael Rooker Yondu szerepében, Karen Gillan Nebula szerepében és Sean Gunn mint Kraglin. Újként csatlakozik Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Chris Sullivan és Kurt Russell.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.