Hirdetés

Sylvester Stallone maffiafőnök lesz az Omerta sorozatban

|

Gengsztersorozat Stallonéval és A védelmező rendezőjével, méghozzá egy világhírű könyv alapján? Kérjük, köszönjük!

Hirdetés

A hamarosan a 70. életévét betöltő Sylvester Stallone még mindig hihetetlenül aktív: legutóbb majdnem Oscar-díjat nyert a Creed - Apolló fiában nyújtott alakításáért, egyengeti tovább az akcióveteránok sorsát a Feláldozhatók-széria képében és hol szinkronizál (Ratchet és Clank: A galaxis védelmezői), hol cameózik (A galaxis őrzői 2), mi pedig imádjuk érte.

Hirdetés

Sokakkal ellentétben én az 1991-es Oszkár című bűnügyi vígjátékát bűnös élvezetnek tartom, így széles mosolyra húzódott a szám, mikor meghallottam a The Hollywood Reporter-től, hogy Stallone csatlakozott egy gengsztersorozathoz, méghozzá nem is akármilyenhez. Mario Puzo maffiaregényeit egy világ ismeri, gengsztertrilógiáját a világhírű Keresztapa és Az utolsó Don után az Omertával zárta (ez volt az utolsó könyve, posztumusz jelent meg), amelyből a legfrissebb hírek szerint a jelenleg A hét mesterlövész remake-kel foglalatoskodó Antoine Fuqua (Kiképzés, A védelmező, Támadás a Fehér Ház ellen) forgat sorozatot.

A pilot munkálatai állítólag már a nyáron elkezdődhetnek. Stallone lesz a főszereplő, egy hírhedt és félt maffiavezért alakít majd. Egyelőre még egyetlen csatorna sem jelentkezett be a projektért, de egy Stallone-Fuqua-Puzo trió által összehozott tervezet valószínűleg nem sokáig marad felkarolatlan. Ha a véleményünket kérdezitek, ha már most látnánk, az is késő lenne.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.