Hirdetés

Sylvester Stallone parazitának nevezte az Ivan Drago spin-off producerét

|

A sztár szokatlanul nyers és szókimondó stílusban esett neki Irwin Winklernek és gyermekeinek.

Hirdetés

Ugyan Sylvester Stallone alkotásait elnézve sanszos, hogy a színész egyik-másik szerepre kizárólag a gázsi miatt mondott igent, de tény, hogy a Rocky-franchise mindig a szívügye volt. Tizenhat hosszú esztendőt áldozott az életéből arra, hogy visszaállítsa az ötödik felvonással lejtmenetbe került széria fényét, és a Creed első két része körül is ott bábáskodott.

Hirdetés

Igaz, a harmadikban már nem fog feltűnni. Nem csoda hát, hogy mikor megtudta, hogy egy Ivan Dragóra (Dolph Lundgren) és a fiára, Viktorra (Florian Munteanu) fókuszáló mellékág van készülőben, amiről neki nem szóltak, hallatlanul megdühödött. Mint azt egyik Instagram-üzenetében írja:

"Egy újabb szívszaggató hír... Most tudtam meg... IRWIN WINKLER, ez a SZÁNALMAS 94 éves PRODUCER és az Ő IDIÓTA, KESELYŰ-MENTALITÁSÚ GYERMEKEI, Charles és David, ismét egy másik, általam alkotott csodálatos karakter csontjait csipkedik szárazra anélkül, hogy szóltak volna nekem. Bocsánatot kérek a rajongóktól, soha nem akartam, hogy a ROCKY karaktereket kihasználják ezek az élősködők... Egyébként egykoron tiszteltem Dolph-ot, de ő SOHA nem szólt nekem arról, hogy mi folyik a hátam mögött, és, hogy mik a tervek azzal a karakterrel, akit én alkottam neki!!!! Az IGAZI BARÁTOK többet érnek az aranynál."

Egy másik, mérsékelten koherens posztjában sem finomkodott:

"IRWIN WINKLER és a CSALÁDJA SZÁRAZRA SZÍVJA ROCKY CSONTJAIT! Hollywood leggyűlöltebb, legtehetségtelenebb, [lecsúszott] producerének gyáva gyermekei megtalálták a következő fogást... Drago? A történelem során kismillió, különféle ágazathoz tartozó művészt, zene, festészet, írás, a listát hosszasan folytathatnánk, tettek tönkre ezek a vérszívók, akik megannyi családot is tönkretettek, hogy aztán mások munkájával tömjék meg a zsebüket... #parazita producerek #kizsákmányolt művész-áldozatok"

Stallone tehát a plafonon van, és kiakadásának mértékét jól jelzi, hogy Lundgren is szükségét érezte annak, hogy nyilatkozzon.

"Csak azért, hogy tisztázzuk a dolgokat egy esetleges Drago spin-off kapcsán. Nincs jóváhagyott forgatókönyv, nincsenek megállapodások, nincs rendező, és én személy szerint szerint azt hittem, hogy Sly Stallone barátom részt vesz a filmben producerként vagy akár színészként. A múlt héten sajnos kiszivárgott pár információ a sajtó felé. Kapcsolatban állok Balboa úrral - csak hogy minden rajongó megnyugodjon... Ennyi, ez van."

Hogy mi lesz a tervezet sorsa ezek után, remek kérdés - az viszont tény, hogy bár Stallone hivatalosan nem sokat tehet, egy informális átok-gyilok kampánnyal megáshatja a produkció sírját.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.