Hirdetés

Szamurájos animációs film landolt a Paramountnál

|

A Blazing Samurai című projektben többek között Samuel L. Jackson, és Michael Cera is szinkronizálnak.

Hirdetés

Idén júliusban ismét egy harcstílust bemutató animációs filmre ülhetünk be a mozikba. A Kung Fu Panda nyomdokaiba ezúttal a Blazing Samurai című alkotás léphet, melynek vetítési jogait a napokban vette meg a Paramount a GFM Animationtől. A projektben nem akármilyen színészek hangjaival szólalnak meg a karakterek: Michael Cera, Samuel L. Jackson, Ricky Gervais, Mel Brooks, George Takei, Djimon Hounsou és Michelle Yeoh, csak hogy a leghíresebbeket említsük.

Hirdetés

A Blazing Samuraiban egy Hank (Cera) nevű kutya akarna szamurájjá válni, az egyetlen bökkenő, hogy ezt a titulust csak macskák érdemelhetik ki. Mégis lehetősége adódik betagozódni a szamurájokhoz, ám a helyi hadúr (Gervais) igazából csak pusztításra használná őt. Hank végül rátalál egy egykori szamurájmesterre (Jackson), akivel együtt szembeszállnak a gonosszal.

A filmet Rob Minkoff (Az oroszlánkirály) és Mark Koetsier rendezték, melynek amerikai premierje július 22-én lesz. Remélhetőleg eléri a hazai mozikat is majd. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.