Hirdetés

Szellemirtók 3 - Még nem ért véget a kabaré

|

Több, mint röhejes az a szituáció, amit Dan Aykroyd és Bill Murray teremt a média előtt, hiszen jó ideje megy a huzavona a Szellemirtók harmadik részével kapcsolatban. Legyen már vége!

Hirdetés

Hol arról szólnak a hírek, hogy Murray alá fog írni a Szellemirtók 3-ra, hol pedig arról, hogy esze ágában sincs és temetné az egészet. Olyan verzió is akadt szép számmal, hogy kizárólag akkor hajlandó csatlakozni, ha minőségi szkriptet tesznek az orra elé, ami már csak azért sem lehetséges, mivel olyan nincs és jó ideig nem is lesz - ha egyáltalán megvalósul valaha is. A forgatókönyvet továbbra is próbálják gatyába rázni, de nagyon úgy tűnik, hogy csakis Dan Aykroyd tartja életben a projektet és ő szítja a tüzet is. A színész szerint az épp aktuális körben Murray nem fog visszatérni, de ezt inkább afféle szeszélyként fogjuk fel, mint hivatalos bejelentésnek. Nem lenne jobb hagyni az egészet és nem megbecsteleníteni az előző részek emlékeit, Dan?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.