Hirdetés

Újra mozikba kerül a Terminátor: A halálosztó

|

A jövő héten visszatér a mozikba James Cameron 1984-es klasszikusa, a Terminátor - A halálosztó, méghozzá digitálisan felújítva.

Hirdetés

A klasszikusok leporolására szakosodott Pannonia Entertainment már korábban is meglepte a hazai filmkedvelőket a múlt kiválóságainak visszahozásával, a következő felvonás viszont különösen fontos, hiszen egy legendát láthatunk majd megelevenedni a vásznon.

Hirdetés

Július 7-től, több mint három évtized után visszatér a mozikba az 1984-ben készült legendás Terminátor - A halálosztó, Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton és Michael Biehn főszereplésével. 

James Cameron kultikus sci-fi-akciófilmjét Budapesten kizárólag a Corvin moziban vetítik, emellett országszerte számos további helyszínen, a megyeszékhelyek többségén is látható, digitálisan felújítva, szinkronos és feliratos verzióban egyaránt.

A Terminátor - A halálosztó digitálisan felújított verziójának kedvcsináló videóját a fenti képre kattintva nézhetitek meg. Amint megtudjuk a mozik pontos listáját, jelezzük felétek! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.